DinoPhoto har jeg altid kaldt mig når jeg har taget billeder. Dino stammer fra da jeg gik i folkeskole, og så har det bare hængt ved. Jeg har altid været glad for at tage billeder, men da jeg skiftede mit gamle Fuju Finepix ud med et spejlreflekskamera, kom der skub i tingene.

Jeg har et Canon EOS 60D med en 18-55 linse, og en 75-300 mm linse, begge af mærket Canon. Jeg holder meget af at arbejde med at tage billeder af dyr og mennesker, da jeg selv har indflydelse på resultatet via position, stilling bevægelse m.m. Det er dejligt med udfordringer, og det giver levende væsner helt sikkert en.


Jeg er en pige fra 1991, og har siden jeg var 12-13 år, haft interesse for billeder samt fotografering. Min interesse har taget til efterhånden, og er blevet til en af de ting jeg rigtig godt kan lide at beskæftige mig med.
Dyr har også en meget stor betydning for mig, og med fotografering får jeg mulighed for at kombinere disse to ting. Det er meget fascinerende at arbejde med dyr, da det er noget jeg brænder for.